Dé apotheek van Vlijmen

Hulpmiddelen

Zon Apothekers is erkend leverancier voor therapeutische
arm- en beenkousen. Voor het aanmeten van deze therapeutische kousen kunt u bellen om een afspraak te maken. (073-5187520)

Als cliënt van Zon Apothekers kunt u door het klikken op Diabetes Hulp Middelen uw bestelling plaatsen bij Pluripharm Direct via info@pluripharm-direct.nl. U krijgt een email met daarin uw bestelling volgens uw wensen. Voor de 1ste uitgifte wondverzorging is er een ruim assortiment in huis beschikbaar en voor chronische wondverzorging maken we gebruik van Pluripharm-Direct-service middels dit aanvraag formulier.

Zon Apothekers heeft een breed assortiment zelfzorgmiddelen. Dit zijn producten die u zonder recept kunt kopen. Denk hierbij aan sommige pijnstillers, vitaminedruppels en verbandmiddelen.


Niet alle zelfzorgmiddelen zijn zonder meer veilig te gebruiken. Het kan namelijk zijn dat ze de werking van andere medicijnen die u gebruikt verstoren of dat ze gevaar opleveren bij mensen met een bepaalde ziekte of aandoening.

De apotheek is daarom het aangewezen adres als het gaat om zelfzorgmiddelen. Het apotheekteam adviseert u graag en legt desgewenst de gegevens van de zelfzorgmiddelen die u gebruikt vast. Dit is belangrijk voor uw veiligheid.

Tevens verkoopt Zon Apothekers braces, bandages bij sportblessures en o.a. bloeddrukmeters.