Dé apotheek van Vlijmen

Gediplomeerd Apothekersassistent (e) / Farmaceutisch consulent (e)

Zon Apothekers zoekt een gediplomeerd Apothekersassistent (e) / Farmaceutisch consulent (e):

  Vlijmen, 09-10-2019

  De apotheek wordt behandelaar en als medewerker begeleid je patiënten voortaan bij de keuze voor en aanschaf van medicijnen én aanvullende voedings- en gezondheidsmiddelen (zoals zelftests en diagnosticaproducten). Hierdoor krijgen patiënten een betere behandeling van hun ziekte en/of kunnen zij voorkomen dat ze ziek worden. Ook evalueer je met grote regelmaat de status van je patiënten en stel je zo nodig hun medicatie en aanvullende middelen bij. Voor jou als medewerker betekent dat je in staat bent te investeren in de relatie met patiënten en andere zorgverleners én dat je over relevante kennis beschikt van medicijnen en preventieve middelen en de werking ervan. Bovendien denk je mee over thema’s waarmee de apotheek ook groepen klanten kan binden en begeleiden. Ben jij de medewerker van de apotheek van de toekomst?

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Apotheken. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. We bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, individuele loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden.
  De functie betreft een dienstverband van 36 uur per week, voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

  Ben je enthousiast geworden?

  Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met duidelijke motivatie en C.V. per e-mail aan boekhouding@zonapothekers.nl

  Indien je vragen hebt, kun je die tevens per e-mail aan ons stellen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.